.

.

Ножици Flycut Comfort Grip 8 инча многофункционална 3 опаковки от тежка рамка от неръждаема стомана с остър нож за рязане на хартия, картон, тъкани, ръчно шиене.Подходящ за оф

Ножици Flycut Comfort Grip 8 инча многофункционална 3 опаковки от тежка рамка от неръждаема стомана с остър

Оценки на купувача:

BGN 6.93
Продукти
Налично за поръчка

Мека Удобна дръжка, за която е лесно да се разбере както на дясната, така и лявата ръка.Неръждаема стомана : Висококачествена неръждаема стомана, сверхпрочная, здрава и силна, рязане плавно и точно.
Остават остри, след като повече от 100 000 теста на ряз. Гъвкавост : Лекота на използване за универсална машина за рязане, особено за рязане на хартия, плат, пластмасови опаковки, ленти, снимки и още много други. Подходяща за офис, училище и за домашна употреба.Размер и цвят : Ножици 8 инча 3 бр. в опаковка .Зелено / Синьо / Сиво.Мерки за безопасност : да се Съхранява на място, недостъпно за деца.Flycut е специализирана в изучаването на ножици и производството на творчество и иновации.Ножици 3 цвята 8 инча 3 опаковки - най-добрият избор за вашия дом, офис, училище и много други.Ние упорито се учим, за да отговорят на изискванията на Клиентите.Висока удовлетвореност на клиента - това е целта на нашия живот.Неръждаема стомана с висока плътност с леки гърчове, сверхпрочный, но лек, с ергономичен дизайн.

Повече информация

Продукти в категория